
Menu van de week

Menu van de week
Maandag 8 dec: Erwtensoep met karbonade en rookworst en een huisgemaakt kaas-uienbrood
Met groenten van de markt en rookworst van erve Groot Avest
€ 12,50
Dinsdag 9 dec: Ravioli gevuld met spinazie, pompoen en ricotta op smaak gebracht met rode pesto
Met pompoen van boerderij de Wieckse
€ 12,50
Woensdag 10 dec: Enchillada's met gehakt en groenten bedekt met tomatensaus en kaas
Met gehakt van erve Groot Avest
€ 12,50
Donderdag 11 dec: Vandaag is de keuken een dagje gesloten
€ 12,50
Vrijdag 12 dec: Gegrilde spruitjes met honing en walnoot geserveerd met zoete aardappelrosti's
Met spruitjes van boerderij de Wieckse
€ 12,50
Zondag 14 dec: Stamppot rode kool met appel en een speklap
Met aardappelen van boerderij de Wieckse en speklap van erve Groot Avest
€ 12,50
